Zařízení & příslušenství
Dušený špenát
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 porce
Suroviny
-
25 gramů cibule napůl
-
1 ½ stroužku česneku
-
15 gramů másla
-
230 gramů špenátových listů mražených, na kousky
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
1 špetka soli
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku100 gramů zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
191.3 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
831.2 kJ /
198.7 kcal
Tuk
16.5 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
10.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Čočka na kyselo
2h 55min
Lečo
45min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13h 30min
Moravské zelí
25min
Koprová polévka
20min
Čočková polévka
1h 35min
Sekaná s bramborami
1h
Koprová omáčka
20min
Rajská omáčka
30min
Dušená mrkev
20min