Zařízení & příslušenství
Dušený špenát
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 porce
Suroviny
-
25 gramů cibule napůl
-
1 ½ stroužku česneku
-
15 gramů másla
-
230 gramů špenátových listů mražených, na kousky
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
1 špetka soli
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku100 gramů zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
191.3 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
831.2 kJ /
198.7 kcal
Tuk
16.5 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
10.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Moravské zelí
25min.
Čočka na kyselo
2hod. 55min.
Koprová polévka
20min.
Žampiónová omáčka s Nivou
20min.
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1hod.
Rajská omáčka
30min.
Kulajda
40min.
Dušená mrkev
20min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Koprová omáčka
20min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.