Zařízení & příslušenství
Aïoli traditionnel
Příprava 5min.
Celkový 10min.
5 portions
Suroviny
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
-
20 g d'ail
-
1 jaune d'œuf
-
15 g de jus de citron (½ citron env.)
-
½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
-
1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
235.1 mg
Protein
0.7 g
Kalorie
1173 kJ /
280.3 kcal
Tuk
30.4 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
4.9 g
Sacharidy
1.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sauces à dipper
11 recepty/-ů
Francie
Francie