Zařízení & příslušenství
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
onions quartered130 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)100 g
-
¾ tsp vegetable stock paste, homemade, (see tip)vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)¾
-
water depending on desired consistency470 - 530 g
-
fine sea salt plus extra to taste⅓ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinches
-
blanched hazelnuts100 g
-
soy cream65 g
-
truffle oil2 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
275.9 mg
Protein
5.9 g
Kalorie
1264.8 kJ /
302.3 kcal
Tuk
22.6 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
22.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Asparagus Risotto
45 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min