Risotto

Risotto

4.8 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 portions

Suroviny

  • 60 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
  • 2 échalotes
  • 60 g de beurre
  • 15 g d'huile d'olive extra vierge
  • 480 g de riz spécial risotto (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
  • 90 g de vin blanc sec
  • 1080 g d'eau
  • 1 ½ cube de bouillon de volaille de viande ou de légumes
    1 ½ c. à café bombée de fond de viande maison, de viande ou de légumes
  • 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 935.1 mg
Protein 9.5 g
Kalorie 1872.9 kJ / 447.6 kcal
Tuk 13.7 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 7.3 g
Sacharidy 67.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...