Zařízení & příslušenství
Japonská polévka ramen
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
2 porce
Suroviny
-
200 gramů vepřového boku, bez kosti, s kůží
-
1 ½ stroužků česneku
-
30 gramů japonské sójové omáčky
-
5 gramů sezamového oleje
-
1920 gramů vody
-
190 gramů ramen nudlí, sušených
-
50 gramů baby špenátu
-
380 gramů kuřecího vývaru
-
½ čajové lžičky černého rýžového octa
-
1 plátek čerstvého zázvoru (3 mm)
-
¼ čajové lžičky pálivé papriky
-
1 vejce
-
6 plátků řasy nori (9 cm x 3,5 cm)
-
2 polévkové lžíce sterilované kukuřice scezené
-
1 jarní cibulka na tenké plátky, na ozdobu
-
1 čajová lžička sezamových semínek pražených, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
2966.6 mg
Protein
29.9 g
Kalorie
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Tuk
77.7 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
28.8 g
Sacharidy
69.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Wrapy s hráškovým hummusem s fetou a cherry rajčaty
10min.
Salmorejo
10min.
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13hod. 20min.
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1hod.
Krémové špaldové těstoviny s chřestem a jahodami
Žádné hodnocení
Letní veganské rolky
35min.
Smažené knedlíčky plněné vepřovým masem
1hod. 30min.
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2hod. 10min.
Tom Yum s kokosovým mlékem
35min.
Neapolská pizza
9hod.
Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine
1hod.
Butter Chicken
1hod.