Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
1 porce

Suroviny

  • 20 gramů extra panenského olivového oleje
  • 100 - 130 gramů vepřového ramínka, bez kosti na kousky (2–3 cm)
  • 30 gramů bílého vína
  • 20 gramů olivového oleje
  • 40 gramů cibule na kousky (2–3 cm)
  • 20 gramů červené papriky na kousky (2–3 cm)
  • 20 gramů zelené papriky na kousky (2–3 cm)
  • ½ stroužku česneku
  • ½ vrchovaté čajové lžičky mleté papriky
  • ¼ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l)
  • 75 gramů bílé krátkozrnné rýže
  • 120 gramů vody
  • ¼ čajové lžičky soli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Sodík 1442.2 mg
Protein 30.6 g
Kalorie 3102 kJ / 741 kcal
Tuk 34.9 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 68.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...