Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine

Žádné hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

  • vepřové panenky očištěné, pokojové teploty, cca Ø 5–6 cm
    500 gramů
  • anglické slaniny
    8 plátků
  • stroužky česneku
    2
  • cibule napůl
    60 gramů
  • červené papriky na kousky (3 cm)
    200 gramů
  • oleje
    20 gramů
  • sekaných rajčat, sterilovaných
    400 gramů
  • smetany
    200 gramů
  • vody
    700 gramů
  • rajčatového protlaku
    20 gramů
  • sladké uzené červené papriky
    1 vrchovatá čajová lžička
  • zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
    1
  • suchého vína Marsala
    30 gramů
  • cukru
    1 čajová lžička
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • papriky bez semínek
    ½
  • sušených těstovin, typu linguine
    300 gramů
  • čerstvého sýra
    80 gramů
  • crème fraîche
    80 gramů
  • čerstvá petržel nasekaná, na posypání

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 1044.9 kcal / 4371.8 kJ
Protein 47.2 g
Tuk 62.5 g
Sacharidy 71 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 27.6 g
Sodík 858.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...