Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine
Příprava 20min
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
vepřové panenky očištěné, pokojové teploty, cca Ø 5–6 cm500 gramů
-
anglické slaniny8 plátků
-
stroužky česneku2
-
cibule napůl60 gramů
-
červené papriky na kousky (3 cm)200 gramů
-
oleje20 gramů
-
sekaných rajčat, sterilovaných400 gramů
-
smetany200 gramů
-
vody700 gramů
-
rajčatového protlaku20 gramů
-
sladké uzené červené papriky1 vrchovatá čajová lžička
-
zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1
-
suchého vína Marsala30 gramů
-
cukru1 čajová lžička
-
soli½ čajové lžičky
-
papriky bez semínek½
-
sušených těstovin, typu linguine300 gramů
-
čerstvého sýra80 gramů
-
crème fraîche80 gramů
-
čerstvá petržel nasekaná, na posypání
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
1044.9 kcal /
4371.8 kJ
Protein
47.2 g
Tuk
62.5 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
27.6 g
Sodík
858.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

U našeho stolu je místo pro každého
26 recept
Česká republika
Česká republika