Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vepřové panenky očištěné, pokojové teploty, cca Ø 5–6 cm
-
8 plátků anglické slaniny
-
2 stroužky česneku
-
60 gramů cibule napůl
-
200 gramů červené papriky na kousky (3 cm)
-
20 gramů oleje
-
400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
-
200 gramů smetany
-
700 gramů vody
-
20 gramů rajčatového protlaku
-
1 vrchovatá čajová lžička sladké uzené červené papriky
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
-
30 gramů suchého vína Marsala
-
1 čajová lžička cukru
-
½ čajové lžičky soli
-
½ chilli papričky, čerstvé bez semínek
-
300 gramů sušených těstovin, typu linguine
-
80 gramů čerstvého sýra
-
80 gramů crème fraîche
-
čerstvá petržel nasekaná, na posypání
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
858.1 mg
Protein
47.2 g
Kalorie
4371.8 kJ /
1044.9 kcal
Tuk
62.5 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
27.6 g
Sacharidy
71 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Těstoviny, vařené (TM7)
20 min
Chilli kuře s citrónovou trávou a kokosovou rýží
1 godz. 25 min
Malinovo-bazalková sangria
40 min
Japonská polévka ramen
1 godz. 40 min
Špagety alla carbonara
30 min
Zelený ombre dort
3 godz.
Krémová kuřecí polévka
45 min
Těstoviny se sýrovou omáčkou, slaninou a pistáciemi
30 min
Pečená vepřová panenka s rýží a houbovou omáčkou
1 godz. 20 min
Butter Chicken
1 godz.
Špagety Carbonara (TM7)
35 min
Boloňské špagety (TM7)
30 min