Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 tuorli
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 30 g di cipolla bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di prosciutto cotto a listarelle (1 cm)
-
400
g di piselli freschi
nebo 400 g di piselli surgelati - 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 120 g di bulgur
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Minestra di patate
50min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Minestra di riso e ceci
30min
Zuppa di baita
45min
Zuppa di patate e mais
55min
Minestra di orzo e piselli secchi
1h
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55min
Minestra imbottita
1h 30min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45min
Virtù teramane
1h