
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bozner Sauce
- 400 g Wasser zimmerwarm
- 4 Eier gekühlt
- 80 g Gewürzgurken in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 40 g Olivenöl
- 4 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
- 3 EL Schnittlauch in Röllchen
Kartoffeln und Spargel
- 600 g Wasser
- 650 g Kartoffeln klein, mit Schale, gewaschen
- 1200 g Spargel geschält (1500 g Bruttogew.)
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Tiroler Schinkenspeck
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 438 kcal / 1836 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4hod. 30min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1hod.
Spargelragout
50min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1hod. 30min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min
Kräuter-Palatschinken mit Spargel
35min
Fenchelgemüse
30min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1hod. 5min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1hod. 10min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min