Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bozner Sauce
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 4 Eier, gekühlt
- 80 g Gewürzgurken, in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 40 g Olivenöl
- 4 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Kartoffeln und Spargel
- 600 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, klein, mit Schale, gewaschen
- 1200 g Spargel, geschält (1500 g Bruttogew.)
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Tiroler Schinkenspeck
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1836 kJ / 438 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Peperonata mit Oliven
1 Std.
Spargelragout
50 min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1h 30min
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
1h 45 min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10 min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 Std. 5 Min