Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Fenchelsaat
- 4 Tomaten (ca. 320 g), Stielansatz entfernt
- 1400 g Wasser
- 400 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3 cm)
- 3 EL Olivenöl
- Salz
- Pfeffer
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Fenchelknollen, in Stücken, Fenchelgrün beiseite gestellt
- 200 g Möhren, in Stücken
- 300 g festkochende Kartoffeln, in 1 cm breiten Spalten
-
1
EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 4 Stängel Thymian, Blättchen abgestreift
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 - 5 EL Ouzo nach Belieben
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1134 kJ / 270 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischcurry
55 menit
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30 min
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45 min
Nordische Minestrone
30 min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1hod.
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 min
Fencheleintopf
35 Min
Edelfischragout
35 Min
Fisch-Minestrone
50 min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min