
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Fenchelsaat
- 4 Tomaten (ca. 320 g), Stielansatz entfernt
- 1400 g Wasser
- 400 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut in Stücken (3 cm)
- 3 EL Olivenöl
- Salz
- Pfeffer
- 2 Zwiebeln geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Fenchelknollen in Stücken, Fenchelgrün beiseite gestellt
- 200 g Möhren in Stücken
- 300 g festkochende Kartoffeln in 1 cm breiten Spalten
-
1
EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 4 Stängel Thymian Blättchen abgestreift
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 - 5 EL Ouzo nach Belieben
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 270 kcal / 1134 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fisch-Minestrone
50min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Herbstliche Minestrone
1hod. 20min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1hod. 35min
Fencheleintopf
35min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50min
Nordische Minestrone
30min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30min