Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 120 g Milch
- 5 Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butterschmalz
- 80 g Speckwürfel (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 900 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Majoran
- 6 Prisen Pfeffer
- 1 EL Kümmel, ganz
- 40 g Tomatenmark
- 1 EL Zucker
- 2 EL Paprika edelsüß
- 800 g Sauerkraut, abgetropft
- 700 g Geflügelfond
- 2 Lorbeerblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2766 kJ / 662 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 Min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min
Räuberfleisch
1 Std. 15 Min
Würziger Feuertopf
40 min
Hack-Linsen-Eintopf
50 min
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 godz.
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1 Std. 30 Min
Kasseler mit Möhren-Spitzkohl-Gemüse und Senf-Hollandaise
1 godz.
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1 godz. 50 min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 min
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30 Min
Kasseler Gulasch
40 min