
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Kartoffeln klein, mit Schale, quer halbiert (z.B. Drillinge)
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 75 g Möhre in Stücken
- 100 g Porree in Stücken
- 100 g Staudensellerie in Stücken
- 3 EL Olivenöl
- 1 EL Butter
- 1000 g Wildschweinkeule ohne Knochen, in Würfeln (4 cm)
- 1 EL Tomatenmark
- 150 g Weißwein
- 100 g roter Portwein
- 300 g Wildfond
- 10 g getrocknete Steinpilze
- 2 Lorbeerblätter, frisch
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Thymian
- 200 g Schalotten klein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 760 kcal / 3189 kJ
- Protein
- 56 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Wild-Gulasch
1hod.
Rindergulasch mit Starkbier
1hod. 15min
Hirschragout mit Schokolade
9hod. 30min
Gulasch Stroganoff
1hod. 10min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2hod. 30min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1hod. 40min
Wildragout
1hod. 15min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1hod. 30min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2hod.
Rehragout
1hod. 15min