Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Rosinen
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Rosinen
- 70 g Brot, in Stücken
- 70 g Parmesan, in Stücken
-
400
g Schwertfisch, in 4 dünnen Scheiben
nebo 400 g Seehechtfilet, in 4 dünnen Scheiben - 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft und abgespült
- 50 g Olivenöl
- 20 g Pinienkerne
- 50 g Zitronensaft
- 50 g Orangensaft
- 5 Lorbeerblätter
- 1 Zitrone, in Scheiben
- 700 g Kartoffeln, geschält, in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2320 kJ / 554 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1h
Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
35min
Black-Tiger-Salat
1 godz. 30 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Schwarze Linguine
45min
Gemüsereis mit Lamm
40min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Pulpo
2h
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 godz. 30 min
Pizza auf römische Art
1h 40min