Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Rosinen
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Rosinen
- 70 g Brot, in Stücken
- 70 g Parmesan, in Stücken
-
400
g Schwertfisch, in 4 dünnen Scheiben
nebo 400 g Seehechtfilet, in 4 dünnen Scheiben - 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft und abgespült
- 50 g Olivenöl
- 20 g Pinienkerne
- 50 g Zitronensaft
- 50 g Orangensaft
- 5 Lorbeerblätter
- 1 Zitrone, in Scheiben
- 700 g Kartoffeln, geschält, in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2320 kJ / 554 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia di Mandorla
2h
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 Std. 20 Min
Kaninchen-Terrine
1h 10min
Garnelen Xacuti
1 Std. 20 Min
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1h
Seeteufel in Sauce
1h
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5óra 15p
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Gemüsereis mit Lamm
40 min
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4 Std. 50 Min
Tiramisù
3 Std. 20 Min