Kalbstafelspitz

Kalbstafelspitz

4.5 46 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Möhren in Stücken
    50 g
  • Knollensellerie in Stücken
    50 g
  • Butter
    20 g
  • Kalbstafelspitz (700 g), ohne Fettdeckel, pariert
    1
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Olivenöl
    2 EL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Kalbsfond
    300 g
  • Sahne
    200 g
  • Toastbrot ohne Rinde, in Stücken
    50 g
  • Pilze (z.B. Kräuterseitlinge und braune Champignons), in Scheiben
    300 g
  • Cherry-Tomaten
    200 g
  • Rosmarin
    2 Stängel

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portionen

Protein 44 g
Kalorie 2100 kJ / 502 kcal
Tuk 28 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...