Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 20 g Butter
- 1 Kalbstafelspitz (700 g), ohne Fettdeckel, pariert
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 EL Olivenöl
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Kalbsfond
- 200 g Sahne
- 50 g Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- 300 g Pilze (z.B. Kräuterseitlinge und braune Champignons), in Scheiben
- 200 g Cherry-Tomaten
- 2 Stängel Rosmarin
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2100 kJ / 502 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 godz. 30 min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 godz. 30 min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min
Rinderhüfte mit Gemüse
40 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 godz.
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1 godz. 45 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 godz.
Pfifferlinge in Speckrahm
55 min