
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel halbiert
- 50 g Möhren in Stücken
- 50 g Knollensellerie in Stücken
- 20 g Butter
- 1 Kalbstafelspitz (700 g), ohne Fettdeckel, pariert
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 EL Olivenöl
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Kalbsfond
- 200 g Sahne
- 50 g Toastbrot ohne Rinde, in Stücken
- 300 g Pilze (z.B. Kräuterseitlinge und braune Champignons), in Scheiben
- 200 g Cherry-Tomaten
- 2 Stängel Rosmarin
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 502 kcal / 2100 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muscheln und Wolfsbarsch
1hod.
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40min
Skrei mit Muschelragout
1hod. 45min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1hod.
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min
Bouillabaisse
1hod.
Sauerbraten
72hod.
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2hod.
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1hod. 10min
Edelfischragout
35min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1hod. 30min