Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 20 g Butter
- 1 Kalbstafelspitz (700 g), ohne Fettdeckel, pariert
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 EL Olivenöl
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Kalbsfond
- 200 g Sahne
- 50 g Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- 300 g Pilze (z.B. Kräuterseitlinge und braune Champignons), in Scheiben
- 200 g Cherry-Tomaten
- 2 Stängel Rosmarin
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2100 kJ / 502 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 godz.
Rinderhüfte mit Gemüse
40 Min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1h 40 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20 min
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min