Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 20 g Butter
- 1 Kalbstafelspitz (700 g), ohne Fettdeckel, pariert
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 EL Olivenöl
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Kalbsfond
- 200 g Sahne
- 50 g Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- 300 g Pilze (z.B. Kräuterseitlinge und braune Champignons), in Scheiben
- 200 g Cherry-Tomaten
- 2 Stängel Rosmarin
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2100 kJ / 502 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roastbeef mit Brokkoli-Kartoffel-Püree
2h
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1u. 40min
Rinderhüfte mit Gemüse
40 min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10 min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 Std. 20 Min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1h 30min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 Std.
Rinderrouladen mit Gürkchen
1 Std. 15 Min