Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio piccolo, pelato e senz'anima
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di zafferano
- 700 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 300 g di gamberoni giganti freschi, con il guscio
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di cous cous precotto
- 230 g di fagioli cannellini in scatola
- olio extravergine di oliva q.b. per condire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 51.1 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di pesce spada e pinoli
40 Min
Riso con gamberi e verdure
30 min
Insalata di farro e pollo
45 Min
Insalata di mare con orzo perlato
1 Std. 35 Min
Cous cous di pollo al limone con salsa tzatziki
40 Min
Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico
1 Std.
Orzotto ai funghi porcini
30 min
Riso alla cantonese
40 Min
Riso Venere al profumo di mare
1 Std.
Orzo e pesce in insalata
1 Std. 15 Min
Cous cous dell'orto
30 min
Quinoa con code di gambero
30 min