Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di spinaci freschi in foglia, lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso tipo Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 740 g di acqua + q.b.
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 300 g di gamberetti freschi sgusciati e puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto spinaci e piselli
35min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto verde
30min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45min
Risotto al salmone affumicato
30min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto con la zucca e pancetta
40min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30min