Pesto alla genovese
TM5 TM6

Pesto alla genovese

4.9 (1.5K hodnocení)

Suroviny

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (volitelně)
  • 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1290 kJ / 310 kcal
Protein
5.9 g
Sacharidy
1.5 g
Tuk
31.7 g
Nasycený tuk
6.3 g
Vláknina
0.4 g
Sodík
378.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty