
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 310 kcal / 1297 kJ
- Protein
- 5.9 g
- Tuk
- 31.7 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 378.6 mg
Alternativní recepty
Conserva di pomodoro con olive
1hod. 30min
Confettura di fragole classica
1hod. 5min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Pesto alla siciliana
15min
Pomodori secchi sott'olio
721hod.
Confettura di pesche
1hod. 20min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10min
Pesche sciroppate
721hod. 20min
Confettura di more
45min
Confettura di fichi
1hod.
Conserva di datterini e verdure
7hod.
Conserva di pomodoro classica
7hod. 20min