Pesto alla genovese

4.9 1.5K hodnocení
Příprava 15min
Celkový 20min
6 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di pinoli
    30 g
  • spicchio di aglio (volitelně)
    1
  • di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 310 kcal / 1297 kJ
Protein 5.9 g
Tuk 31.7 g
Sacharidy 1.5 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sodík 378.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...