Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1290 kJ / 310 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 378.4 mg
Alternativní recepty
Pangrattato
10 Min
Confettura di fragole classica
1 Std. 5 Min
Salsa al pomodoro
40min
Pomodori secchi sott'olio
721hod.
Pomodorini al naturale
1h
Pesche sciroppate
721hod. 20min
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Pesto alla trapanese
20 min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Pesto alla siciliana
15 Min
Conserva di datterini e verdure
7 godz.
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min