Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1290 kJ / 310 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 378.4 mg
Alternativní recepty
Pesto alla trapanese
20 min
Dado vegetale
1h
Confettura di fragole classica
1h 5min
Salsa al pomodoro
40 Min
Paté di olive
10 min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min
Pesto alla siciliana
15min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Confettura di albicocche
1h 30 min
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Pesto di pomodori secchi
10 min