Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1290 kJ / 310 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 378.4 mg
Alternativní recepty
Pomodori secchi sott'olio
721h
Confettura di fragole classica
1h 5min
Paté di olive
10min
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Confettura di fragole
1 Std. 10 Min
Pesto alla siciliana
15 min
Confettura di more
45 Min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Conserva di pomodoro con olive
1 Std. 30 Min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Conserva di pomodoro classica
7h 20min