Pesto alla genovese

4.9 1.7K hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 20min.
6 porzioni

Suroviny

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (volitelně)
  • 80 g di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 378.6 mg
Protein 5.9 g
Kalorie 1297 kJ / 310 kcal
Tuk 31.7 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 1.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...