Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
120
g di pancetta a cubetti
nebo 120 g di prosciutto crudo a cubetti - 80 g di sedano a pezzi
- 80 - 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 150 - 180 g di cipolla a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di burro
- 400 g di carne trita mista grossa (metà manzo e metà maiale)
-
70
g di vino bianco secco
nebo 70 g di vino rosso - 250 g di passata di pomodoro
- 70 g di acqua calda
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1034 kJ / 247 kcal
- Protein
- 20.17 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 16.28 g
- Vláknina
- 1.42 g
Alternativní recepty
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Polpette al sugo
45 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Polpette classiche
1 Std.
Sugo all'amatriciana
50min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min