Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di latte
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- 20 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla birra
35 Min
Risotto ai peperoni e curry
40min
Risotto al salmone affumicato
30min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Risotto salmone e finocchio
35 Min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40min
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto alla castellana
35 Min