Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben sgocciolato
- 150 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
- 2 uovo
- 75 - 100 g di pangrattato + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato, a piacere
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2766 kJ / 661 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 168 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di tonno e curcuma
1 godz.
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1 godz.
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Polpette di tacchino e spinaci
40min
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25min
Burger di zucchine
1 godz.
Polpette di merluzzo e patate
55min
Polpettone di tonno
35min
Polpette spinaci e mozzarella
45 min
Polpette di spinaci
35min
Polpette di ricotta
50min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 godz.