
Zařízení & příslušenství
Risotto al Barolo
Příprava 5min
Celkový 30min
4 porzioni
Suroviny
-
di cipolla a pezzi60 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)320 g
-
di vino rosso Barolo350 g
-
di acqua350 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di burro20 g
-
Parmigiano Reggiano in scaglie a piacere
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
389 kcal /
1627 kJ
Protein
7 g
Tuk
13 g
Sacharidy
65 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Risotti
57 recept
Itálie
Itálie