Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 350 g di vino rosso Barolo
- 350 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 20 g di burro
- Parmigiano reggiano in scaglie a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto alla birra
35min
Risotto al Teroldego
40 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto alla monzese
35min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto all'Amarone
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min