Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1350 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 350 g di asparagi verdi puliti
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di mascarpone
- ½ cucchiaino di sale
- 1 scalogno in quarti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2623 kJ / 627 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Farfalle asparagi e bottarga
35min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40min
Risotto salmone e finocchio
35min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto brie e asparagi
30min
Risotto radicchio e gamberi
1 Std. 20 Min
Risotto asparagi e fragole
35min