Hamburger impanato di tacchino e spinaci

Hamburger impanato di tacchino e spinaci

4.3 269 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 pezzi

Suroviny

  • 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 140 g di spinaci in foglia surgelati a cubetti
  • 500 g di fesa di tacchino a pezzi (3-5 cm)
    500 g di petto di pollo, a pezzi (3-5 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo sbattuto
  • 50 g di pangrattato
  • 30 - 50 g olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 36 g
Kalorie 1230 kJ / 294 kcal
Tuk 12.2 g
Sacharidy 10.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...