Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 600 g di lonza di maiale, in un unico pezzo
- 500 g di cipolle dorate a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 50 g di aceto di mele o di vino bianco
- 250 g di acqua
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2067 kJ / 494 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 31.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla birra scura
13h 30min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Lonza alla salvia
1 Std. 10 Min
Lonza, salsicce e cipolle
50 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.
Fesa di tacchino al curry
1 Std.
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Lonza alla senape
1 Std. 5 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 Std.
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min