Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 600 g di lonza di maiale, in un unico pezzo
- 500 g di cipolle dorate a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 50 g di aceto di mele o di vino bianco
- 250 g di acqua
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2067 kJ / 494 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 31.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lonza alla salvia
1 Std. 10 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Lonza alla senape
1h 5 phút
Pollo alla cacciatora
50 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Lonza, salsicce e cipolle
50 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Involtini lucani
50 Min