Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 600 g di lonza di maiale, in un unico pezzo
- 500 g di cipolle dorate a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 50 g di aceto di mele o di vino bianco
- 250 g di acqua
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2067 kJ / 494 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 31.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Lonza alla salvia
1h 10min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Lonza alla senape
1 godz. 5 min
Filetto ai funghi
1h
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Costine in umido
1h 20 min