Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 600 g di moscardini puliti
- 500 g di acqua
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4652 kJ / 1112 kcal
- Protein
- 64.4 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 91 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Polpetti affogati
45 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppie con i piselli
40min
Insalata di calamari
55min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Pescatrice ai pomodorini
1u.
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Calamari in umido
55min
Baccalá alle olive
25min
Anelli di totano in umido
30min
Polpo in rosso
35min