Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di burro
- 60 g di pancetta coppata a listarelle
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 300 g di birra chiara a temperatura ambiente
- 400 g di acqua
- 1 pizzico sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1841 kJ / 440 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto alla valdostana
35 Min
Risotto con pancetta, noci e panna
35 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto affumicato
35 Min
Risotto al Barolo
30min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min