Risotto al limone e prosciutto crudo

Risotto al limone e prosciutto crudo

4.1 124 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di cipolle a pezzi
  • 20 g di burro a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 60 g di acqua
  • 1 limone preferibilmente biologico, il succo
  • 750 g di brodo vegetale
    750 g di acqua, +1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 bustina di zafferano
  • 1 pizzico di sale
  • 80 g di prosciutto crudo a listarelle (½ cm)
  • 20 g di burro a pezzi + q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 11.3 g
Kalorie 1812 kJ / 433 kcal
Tuk 15.1 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 67.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...