Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolle a pezzi
- 20 g di burro a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 60 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
-
750
g di brodo vegetale
nebo 750 g di acqua +1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 bustina di zafferano
- 1 pizzico di sale
- 80 g di prosciutto crudo a listarelle (½ cm)
- 20 g di burro a pezzi + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 67.1 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con pancetta, noci e panna
35 min
Risotto patate e rosmarino
40 min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 min
Risotto alla castellana
35 min
Risotto cacio e pere
40 min
Risotto melone e speck
40 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto affumicato
35 min
Risotto alla birra
35 min
Risotto al salmone affumicato
30 min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min