Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolle in quarti
- 1 spicchio di aglio senza l'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3x3 cm)
- 80 g di vino bianco secco
- 200 g di passata di pomodoro
- 300 g di acqua calda (non bollente)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 300 g di patate pelate e a fette sottili (5 mm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi spuntati e a pezzi piccoli (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 879 kJ / 210 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Polpette classiche
1 Std.
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5 min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min