Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di gherigli di noci
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di burro
- 250 g funghi porcini freschi a pezzi piccoli
- 1 mela renetta, sbucciata e a dadini (1 cm)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 2 cucchiai di panna da cucina
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1996 kJ / 177 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai peperoni e curry
40 min
Risotto al salmone affumicato
30 min
Risotto ai peperoni e tonno
40 min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 Min
Risotto alle melanzane
45 Min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto funghi e mirtilli
35 Min
Risotto alla castellana
35 Min