Kompatibilní verze
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccolo
- 250 g di cavolo nero, lessato e a listarelle (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
-
1
cucchiaio di olio extravergine di oliva
nebo 25 g di burro
Terminare la preparazione
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di Taleggio a tocchetti (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1669 kJ / 399 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di verze e patate
1 Std.
Cacciucco di ceci
50min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 Std.
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 godz. 5 min
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Ribollita
2 Std. 30 Min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min