
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzoccheri
- 400 g di farina di grano saraceno + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 240 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 300 g di verze a pezzi
- 300 g di patate pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- pepe nero macinato fresco a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 655 kcal / 2740 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 79 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Polenta di grano saraceno
1hod.
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Polenta e bruscitti
2hod. 20min
Torta paesana
1hod. 10min
Sciatt
1hod.
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2hod.
Pisarei e faśö
35min
Malfatti bergamaschi
40min
Taroz
1hod.
Polenta taragna
1hod. 15min
Crespelle alla valdostana
2hod.
Crespelle prosciutto e mozzarella
1hod. 30min