Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzoccheri
- 400 g di farina di grano saraceno + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 240 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 300 g di verze a pezzi
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- pepe nero macinato fresco, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2740 kJ / 655 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2j
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Capesante gratinate
30 min
Polenta e bruscitti
2 godz. 20 min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40 min
Lasagne valtellinesi
2j
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 godz. 5 min
Pisarei e faśö
35 Min
Pizzoccheri bianchi
55 Min
Sciatt
1j
Cassoeula
1j 25 menit
Polenta taragna
1 Std. 15 Min