Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
-
40
g di pangrattato
nebo 40 g di pane raffermo - 20 g di Parmigiano reggiano
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 240 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 1 uovo
- 160 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 150 g di speck Alto Adige IGP, a fette
- 700 g di patate a pezzi
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1h
Polpettoni di peperoni
1h 20min
Polpettone di tonno
35min
Polpette di tonno e ricotta
20min
Polpettone classico
1h 15min
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1h
Polpette di pollo con pancetta croccante
45min
Polpette alla mortadella
40min
Polpettone in crumble fragrante
1h
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpettone vegetariano
1h 30min