Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
-
40
g di pangrattato
nebo 40 g di pane raffermo - 20 g di Parmigiano reggiano
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 240 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 1 uovo
- 160 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 150 g di speck Alto Adige IGP, a fette
- 700 g di patate a pezzi
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1 Std.
Polpette di tonno e curcuma
1 Std.
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Polpette di tonno e ricotta
20 Min
Polpettone di tonno
35 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpettone croccante
1 Std.
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Polpette di ricotta
50 Min
Polpettone vegetariano
1h 30min
Polpettone di pollo con pistacchi
45 Min