Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 700 - 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di asparagi, puliti e a tocchetti
- 100 g di Brie a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1895.4 kJ / 453 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 740.5 mg
Alternativní recepty
Risotto con crema di asparagi
50min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto alla monzese
35min