Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 300 g di provola affumicata a pezzi
- 100 g di caciotta a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio mondati
- 500 g di radicchio lavato e a listarelle
- 2 pizzichi di sale
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 00
- 70 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 120 g di speck Alto Adige IGP a fette
Terminare la preparazione
- 1 dose di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2390 kJ / 571 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 43.4 g
- Tuk
- 32.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche radicchio e bietole
1h 15 min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10min
Rollè di radicchio
50min
Lasagne asparagi e funghi
2h
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Pesto radicchio e noci
10 min
Lasagne al radicchio
2h
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Lasagne agli asparagi
1h 30min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Quiche radicchio e speck
2h 30 min