
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Schweinehackfleisch
- 150 g Kalbshackfleisch
- 200 g fetter Speck gewolft (siehe Tipp)
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 ½ TL Salz
- 1 geh. TL Senf
- 5 Stängel Petersilie abgezupft
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ¾ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 356 kcal / 1490 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatenketchup
1hod. 20min
Bayerischer Leberkäse
14hod. 30min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Geflügelaufschnitt
12hod.
Geflügelbratwurst
3hod. 30min
Lammbratwurst
3hod. 30min
Bratwurst
2hod.
Geflügelfond
1hod.
Weißwurst im Glas
14hod. 30min
Lyoner
12hod.
Geflügelfrikadellen mit Mandelsauce
1hod. 40min