Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 conejo entero (1000-1200 g) cortado en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de dados de beicon
- 200 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 150 g de vino blanco
- 60 g de mostaza de Dijon
- 150 g de ciruelas pasas sin hueso
-
150
g de champiñones frescos laminados
nebo 20 - 30 g de boletus deshidratados - 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2064 kJ / 494 kcal
- Protein
- 35.24 g
- Sacharidy
- 20.24 g
- Tuk
- 30.02 g
- Vláknina
- 7.82 g
Alternativní recepty
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1 Std.
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo a la sidra
1 Std.
Conejo con romesco y piñones
55 min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Conejo al chilindrón
1 Std.
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al tomillo
45min