Escalopines a la pizzaiola

Escalopines a la pizzaiola

4.1 52 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 raciones

Suroviny

  • 2 dientes de ajo
  • 6 - 8 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 600 g de filetes de ternera pequeños (aprox. 10 cm y 5 mm de grosor)
  • 200 g de tomate triturado en conserva
  • 1 cucharada de tomate concentrado (volitelně)
  • 2 cucharadas de alcaparras (volitelně) (aclaradas y escurridas)
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 cucharadita de sal
  • 180 - 200 g de mozzarella fresca escurrida (en trozos)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 32 g
Kalorie 945 kJ / 226 kcal
Tuk 9.2 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 4.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...