Escalopines a la pizzaiola

Escalopines a la pizzaiola

4.1 48 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 20min
4 raciones

Suroviny

  • dientes de ajo
    2
  • de albahaca fresca (limpias y secas)
    6 - 8 hojas
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de filetes de ternera pequeños (aprox. 10 cm y 5 mm de grosor)
    600 g
  • de tomate triturado en conserva
    200 g
  • de tomate concentrado (volitelně)
    1 cucharada
  • de alcaparras (volitelně) (aclaradas y escurridas)
    2 cucharadas
  • de orégano seco
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de mozzarella fresca escurrida (en trozos)
    180 - 200 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 226 kcal / 945 kJ
Protein 32 g
Tuk 9.2 g
Sacharidy 4.2 g
Vláknina 1.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...