Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 1000 - 1100 g de pescadilla fresca sin piel ni espinas (6 lomos)
- 3 pellizcos de sal
- 100 g de cebolla en gajos
- 250 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharada de arroz salvaje (volitelně)
- 40 g de mantequilla
- 40 g de harina
- 300 g de leche entera
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1299 kJ / 311 kcal
- Protein
- 31.49 g
- Sacharidy
- 10.79 g
- Tuk
- 15.74 g
- Vláknina
- 1.94 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza a la gallega
40 min
Merluza al vapor de almejas
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Salmón al vapor con verduras
30 min
Mero y calabacín
30 min
Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina
25 min
Bacalao al horno con brócoli
1h 30min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1h
Rape a la jardinera
40 min
Lubina con verduritas crujientes y salsa agridulce
35 min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 min