
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 1000 - 1100 g de pescadilla fresca sin piel ni espinas (6 lomos)
- 3 pellizcos de sal
- 100 g de cebolla en gajos
- 250 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharada de arroz salvaje (volitelně)
- 40 g de mantequilla
- 40 g de harina
- 300 g de leche entera
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 311 kcal / 1299 kJ
- Protein
- 31.49 g
- Tuk
- 15.74 g
- Sacharidy
- 10.79 g
- Vláknina
- 1.94 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Corvina con ratatouille
45min
Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina
25min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Lubina en papillote con crema de grelos
45min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1hod.
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Merluza con calabaza y patata
40min
Merluza a la gallega
40min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Merluza al vapor de almejas
30min