![Pescadilla al vapor con espinacas y salsa Pescadilla al vapor con espinacas y salsa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E9B2093-0968-4F1D-8372-5EC3ED74B7D1/Derivates/6D3F8A57-C3D7-4A21-8580-004B89B26D63.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 1000 - 1100 g de pescadilla fresca sin piel ni espinas (6 lomos)
- 3 pellizcos de sal
- 100 g de cebolla en gajos
- 250 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharada de arroz salvaje (volitelně)
- 40 g de mantequilla
- 40 g de harina
- 300 g de leche entera
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1299 kJ / 311 kcal
- Protein
- 31.49 g
- Sacharidy
- 10.79 g
- Tuk
- 15.74 g
- Vláknina
- 1.94 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Solomillo de ternera al vapor
15min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 Min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 Min
Merluza a la gallega
40 min
Salmón a la sal con patatas al vapor
1 Std.
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50min
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1h 30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 Min