Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 6 chalotas (60 g)
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 300 g de vino blanco
-
150
g de fumet de pescado
nebo 150 g de agua con ½ pastilla de caldo de pescado - 30 g de zumo de lima
- 1 dorada sin cabeza, sin vísceras y sin escamas (1 kg, limpia 750 g)
- 2 pellizcos de sal gorda
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
Salsa Bercy
- 120 g de mantequilla
- 10 g de harina
- 1 cucharadita de sal gorda
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1147 kJ / 274 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Lubina a la sal con patatas
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Dorada a la catalana
30min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Lubina con salsa de trufa
40min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30min
Rollitos de lenguado y gambas
45min
Dorada a la veneciana
55min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min