Bavette pancetta e finferli

Bavette pancetta e finferli

4.7 30 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di porro a listarelle
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di pancetta a cubetti
    100 g
  • di funghi finferli freschi puliti e a pezzi
    350 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di panna da cucina
    150 g
  • di pasta secca tipo bavette
    320 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 555 kcal / 2322 kJ
Protein 18.6 g
Tuk 26.5 g
Sacharidy 60.6 g
Vláknina 4.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...