Bavette pancetta e finferli
TM5 TM31 TM6

Bavette pancetta e finferli

4.7 (28 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g di porro a listarelle
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 350 g di funghi finferli freschi, puliti e a pezzi
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 150 g di panna da cucina
  • 320 g di pasta secca tipo bavette

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2322 kJ / 555 kcal
Protein
18.6 g
Sacharidy
60.6 g
Tuk
26.5 g
Vláknina
4.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty