Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di porro a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di funghi finferli freschi, puliti e a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna da cucina
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 60.6 g
- Tuk
- 26.5 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Penne risottate funghi e speck
40 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Garganelli chiodini e patate
50min
Spaghettini ai peperoni
50min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 min
Tagliatelle panna e funghi
1 Std.