Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di porro a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di funghi finferli freschi, puliti e a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna da cucina
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 60.6 g
- Tuk
- 26.5 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Linguine al salmone e vodka
20 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Mezze maniche affumicate
25 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 min
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min