Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo all'amatriciana
- 120 g di guanciale a tocchetti
- 40 g di vino bianco secco
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- pecorino grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uova alla piemontese
45 min
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55 min
Tagliatelle mediterranee
35 min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2 Std. 40 Min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Pasta sfiziosa
30 min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1 Std. 15 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Gnocchi alla sorrentina
1 Std. 25 Min