Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo all'amatriciana
- 120 g di guanciale a tocchetti
- 40 g di vino bianco secco
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- pecorino grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliolini stracciatella e speck
1 Std. 5 Min
Spaghetti con sugo sfizioso
20min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30 min
Pasta alla bagossa
50min
Pasta al forno classica
1h 30 min
Pasta gratinata
50min
Tagliolini alla molisana
1h 30 min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1u.
Sugo alla puttanesca
45 min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1u. 45min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Spaghetti all'amatriciana
35min