Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 pezzo di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di panna fresca liquida
- 350 g di tagliolini all'uovo
- 20 g di pistacchi tritati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzione
- Kalorie
- 4343 kJ / 1038 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Sacharidy
- 73.6 g
- Tuk
- 73.1 g
- Vláknina
- 8.2 g
Alternativní recepty
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Timballini di riso venere con salsa di zucca
1h 30 min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min