Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
12
fettine di vitello (circa 600 g)
nebo 12 filetti di manzo (circa 600 g) (vedere consigli) - 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
-
100
g di prosciutto cotto a listarelle doppie
nebo 100 g di pancetta a listarelle doppie - 50 g di vino rosso
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Involtini di carne al Varoma
40 min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Polpettone di carne ai funghi
1j 30 menit
Polpette al sugo
45 Min
Involtini di vitello
35 Min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10 min
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 min
Involtini lucani
50 menit
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min