Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
12
fettine di vitello (circa 600 g)
nebo 12 filetti di manzo (circa 600 g) (vedere consigli) - 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
-
100
g di prosciutto cotto a listarelle doppie
nebo 100 g di pancetta a listarelle doppie - 50 g di vino rosso
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo alla cacciatora
50 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Involtini di carne al Varoma
40min
Medaglioni di carne con patate
45 Min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpette al sugo
45 Min
Involtini di vitello
35min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54 min
Involtini lucani
50 Min