Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
12
fettine di vitello (circa 600 g)
nebo 12 filetti di manzo (circa 600 g) (vedere consigli) - 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
-
100
g di prosciutto cotto a listarelle doppie
nebo 100 g di pancetta a listarelle doppie - 50 g di vino rosso
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone classico
1 godz. 15 min
Polpette classiche
1 Std.
Polpette al sugo
45 Min
Saltimbocca alla romana
25min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45 min
Pollo alla cacciatora
50 min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30 min
Involtini di vitello
35 Min
Stufato di vitello
1 Std.
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 godz. 10 min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45 min
Involtini di carne al Varoma
40 Min