Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 20 pomodori ciliegino, a metà
- 2 pizzico di sale
- 1200 g di acqua
- 320 g di spaghetti
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Spaghetti al tonno
40 min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Pennette all'arrabbiata veloci
20min