Kompatibilní verze
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tofu
- 680 g firm tofu, diced (3 cm)
- 1 garlic clove
- 5 - 10 g fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces
- 10 g olive oil
- 10 g balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
Tomato and Aubergine Sauce
- 40 g olive oil
- 600 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
-
600
g ripe tomatoes, quartered
nebo tinned chopped tomatoes - ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Finalisation
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 4 spring onions, finely sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 20.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Mushroom Stroganoff
30 min
Seitan Chilli
25 Min
Garlic and White Bean Stew
50min
Quinoa Broth
35min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h