Kompatibilní verze
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tofu
- 680 g firm tofu, diced (3 cm)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 5 - 10 g fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces
- 10 g olive oil
- 10 g balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Tomato and Aubergine Sauce
- 40 g olive oil
- 600 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
-
600
g ripe tomatoes, quartered
nebo tinned chopped tomatoes - ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Finalisation
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 4 spring onions, finely sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 20.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min