Zařízení & příslušenství
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
Tofu
-
firm tofu diced (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces5 - 10 g
-
olive oil10 g
-
balsamic vinegar10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
Tomato and Aubergine Sauce
-
olive oil40 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoesripe tomatoes quartered600 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Finalisation
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
spring onions finely sliced4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Protein
16.4 g
Kalorie
1228 kJ /
294 kcal
Tuk
20.7 g
Sacharidy
10.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Green Eats
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Crispy Korean Tofu
1hod. 20min.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min.
Seitan Chilli
25min.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min.
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1hod. 30min.
Seitan Pie
2hod. 10min.
Chickpea Pancakes
20min.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.