Kompatibilní verze
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tofu
- 680 g firm tofu, diced (3 cm)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 5 - 10 g fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces
- 10 g olive oil
- 10 g balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Tomato and Aubergine Sauce
- 40 g olive oil
- 600 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
-
600
g ripe tomatoes, quartered
nebo tinned chopped tomatoes - ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Finalisation
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 4 spring onions, finely sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 20.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min