Zařízení & příslušenství
Iranian Vegetable Stew
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portions
Suroviny
-
unsalted butter diced50 g
-
onions quartered200 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)750 g
-
lime washed, pierced 2-3 times1
-
fresh green chilli whole, slit on one side1
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water700 g
-
tomatoes quartered4
-
spinach150 g
-
15 g dried barberriesdried sour cherries15 g
-
Greek yoghurt for serving
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.8 g
Kalorie
1113 kJ /
266 kcal
Tuk
9.7 g
Sacharidy
33.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Middle Eastern
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1hod. 15min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2hod. 10min.
Cape Malay Vegetable Curry
35min.
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min.
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.