Zařízení & příslušenství
Iranian Vegetable Stew
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portions
Suroviny
-
unsalted butter diced50 g
-
onions quartered200 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)750 g
-
lime washed, pierced 2-3 times1
-
fresh green chilli whole, slit on one side1
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water700 g
-
tomatoes quartered4
-
spinach150 g
-
15 g dried barberriesdried sour cherries15 g
-
Greek yoghurt for serving
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.8 g
Kalorie
1113 kJ /
266 kcal
Tuk
9.7 g
Sacharidy
33.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Middle Eastern
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min.
Vegetable Stroganoff
30min.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min.
Garlic and White Bean Stew
50min.
Cape Malay Vegetable Curry
35min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13hod. 25min.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min.
Sweet Potato Curry
30min.