
Zařízení & příslušenství
Iranian Vegetable Stew
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
6 portions
Suroviny
-
unsalted butter diced50 g
-
onions quartered200 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)750 g
-
lime washed, pierced 2-3 times1
-
fresh green chilli whole, slit on one side1
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water700 g
-
tomatoes quartered4
-
spinach150 g
-
dried sour cherries15 g
-
Greek yoghurt for serving
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
266 kcal /
1113 kJ
Protein
7.8 g
Tuk
9.7 g
Sacharidy
33.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Middle Eastern
8 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko