
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di gambi di sedano a fettine (1-1.5 cm)
- 300 g di melanzana con la buccia ed a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 300 g di pomodori pelati
- 5 foglioline di basilico fresco lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 325 kcal / 1360 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 27.2 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Lasagna di zucchine al pesto
50 min
Caponata (TM6)
1 godz. 30 min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35 min
Peperoni con capperi
40 min
Bruschette con melanzane
30 min
Peperoni ripieni alla barese
55 min
Funghi champignon ripieni
1 godz. 5 min
Carciofi ripieni
50 min
Peperoni in agrodolce
30 min