Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di gambi di sedano a fettine (1-1.5 cm)
- 300 g di melanzana, con la buccia ed a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 300 g di pomodori pelati
- 5 foglioline di basilico fresco lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 27.2 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50min
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Sarde in saor
24 Std. 30 Min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1h 10min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Caponata (TM6)
1h 30min
Sarde a beccafico
35min
Peperoni in agrodolce
30 min
Peperoni ripieni alla barese
55min
Caponata di mele
50min