
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 28 foglie di lattuga verde
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio a metà
- 40 g di cipolla in quarti
- 20 g di burro
- 10 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 300 g di carne di vitello tritata grossolanamente
- 100 g di vino bianco secco
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 550 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 223 kcal / 933 kJ
- Protein
- 25.8 g
- Tuk
- 10.9 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Faraona al vino rosso
1hod. 30min
Salsa alle arachidi
1hod. 20min
Meringhe al caramello con crema inglese
30min
Pandolce genovese
1hod. 30min
Cappon magro
4hod. 30min
Coniglio all'ananas e vaniglia
1hod.
Cipolle ripiene di magro
1hod. 40min
Cipolle ripiene al prosciutto
1hod.
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1hod. 5min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Polpette con le sarde
25min
Brandacujun
45min