Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 28 foglie di lattuga verde
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio a metà
- 40 g di cipolla in quarti
- 20 g di burro
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 300 g di carne di vitello tritata grossolanamente
- 100 g di vino bianco secco
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 550 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoccafisso con i porri
50 Min
Frittata con cimette di cavolfiore e cozze
45 Min
Sarde a beccafico
35min
Paté ai due salmoni
1h
Triglie in salsa piccante
30min
Alici ripiene
50 Min
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Agnello al vino
40min
Sfincione favarese
3hod.
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Polpette con le sarde
25min
Spaghetti con la bottarga
25min