Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio piccolo
- ½ cucchiaino di zucchero
- 3 pizzichi di origano secco
- 3 pizzichi di timo secco
- 2 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe
- 8 pomodori secchi
- 80 g di pecorino a pezzi (1 cm)
- 280 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 4 tuorli
- 4 seppie pulite (1000 g circa)
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 62.4 g
- Tuk
- 26.5 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Moscardini al limone
30min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Baccalá alle olive
25min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Polpo in rosso
35min
Calamari ripieni
1h 30min