Kompatibilní verze
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g sobras de pão
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 20 g azeitonas pretas s/ caroço
- 20 g talo de aipo cortado em pedaços
- 10 g coentros
- 55 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 200 g tofu cortado em pedaços
- 50 g farinha
- 400 g mandioca cortada em pedaços
- 260 g leite de coco
- 180 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g óleo de girassol, mais q.b. p/ untar
- 30 g amido de milho
- 100 g coco ralado
- 1200 g água
- 250 g arroz integral
- 150 g espinafres descongelados e bem espremidos
- 100 g ervilhas descongeladas
- 100 g cenoura baby cortada em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4673 kJ / 1118 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 157 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Cuscuz de couve-flor com tofu
8h
"Bacalhoada" de seitan
1h 20 min
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15min
Chili com seitan
25 min
Estufado de tofu
30 min
Empadão de seitan
2 godz.
Folhado de seitan
45 min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3h
Empadão de batata-doce e lentilhas
2 godz. 30 min
Tofu mexido
25 min
Assado de lentilhas
2h 25min
Bolonhesa sem carne
45 min